logo

   SK | HU | EN
+421 31 7811 563 Topoľnica 925 92 Otváracia doba: Po-Pi 8:00-16:00, So 8:00-10:00


Ochrana osobných údajov

Zmena v ochrane osobných údajov

V súvislosti s ochranou osobných údajov fyzických osôb nadobudlo 25.5.2018 účinnosť nariadenie EÚ (v angličtine General Data Protection Regulation, v skratke GDPR) ako aj zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov. Tieto predpisy zvyšujú úroveň ochrany osobných údajov.

Kto sme?

Firma Alexander Mészáros, hydinárska farma Topoľnica, so sídlom na Topoľnica 102, 925 92, IČO: 11705035 vznikla v roku 1993 a od začiatku sa zaoberala chovom hydiny, výrobou kŕmnych zmesí.

Ako prichádzame do styku s Vašimi osobnými údajmi

S Vašimi osobnými údajmi prichádzame do styku spravidla tak, že nám tieto poskytujete, či už v súvislosti s kúpou tovaru alebo vyplnením objednávkového formulátu.

Prečo pracujeme s Vašimi osobnými údajmi?

Naším cieľom je poskytovať vám informácie o našej ponuke a akcií. Aby sme Vám tieto vedeli poskytovať, či už ste náš zákazník, zamestnanec alebo obchodný partner, Vaše osobné údaje spracúvame v rozsahu, v akom je to nevyhnutné, aby sme Vám vedeli dodať kvalitný tovar alebo informácie.

Či už na základe oprávneného záujmu alebo Vášho súhlasu spracúvame osobné údaje aj na účely marketingu a na monitorovanie a analyzovanie Vašej činnosti na našich stránkach v súvislosti s užívaním našich online služieb.

Aké osobné údaje spracúvame?

Spracúvame Vaše osobné údaje len v nevyhnutnom rozsahu, a to len v rozsahu nevyhnutnom pre daný účel spracúvania.

Ako dlho spracúvame Vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje spracúvame len na nevyhnutnú dobu trvania účelu spracúvania, ktorá môže byť rôzna v závislosti od charakteru účelu spracovania.



Naša ponuka
Sociálne siete
Otváracie hodiny
Pondelok 8:00 - 16:00
Utorok 8:00 - 16:00
Streda 8:00 - 16:00
Štvrtok 8:00 - 16:00
Piatok 8:00 - 16:00
Sobota 8:00 - 10:00
Nedeľa Zatvorené
Kontakty
Hydinárska farma Topolnica
Alexander Mészáros
Topoľnica 925 92

Tel. & Email: +421 905 450 432
info@hydinarskafarma.sk

© Všetky práva vyhradené - www.hydinarskafarma.sk
Tvorba web stránok

Všetky práva vyhradené - www.hydinarskafarma.sk
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT
Súbory cookie používame, aby sme zabezpečili čo najlepšie prezeranie našich webových stránok. Ďalšie informácie nájdete na stránke ako používame súbory cookies